top of page

COACHING

  • ​wanneer je kampt met klachten als oververmoeidheid, overspannen, burn-out 

  • als je alle ballen hoog probeert te houden en merkt hoe je steeds meer op je tandvlees loopt

  • wanneer er problemen zijn in je werk of je persoonlijke leven en je hier graag eens met iemand over wilt sparren

  • je ontevreden bent over hoe je leven er momenteel uitziet, maar je niet weet hoe dit te veranderen

  • wanneer je merkt hoe je steeds vaker geprikkeld reageert op de mensen om je heen

  • of je juist liever met een deken over je hoofd in bed zou gaan liggen, wachten tot het over is

  • als je niet goed weet hoe je je grenzen moet voelen of aangeven en dit graag wilt leren

  • of misschien is er iets heel anders waar jij graag aan zou willen werken.. 

Je bent van harte welkom!

Bij coaching wordt gewerkt vanuit het punt waar je nu bent gericht naar de toekomst. Waar loop je tegenaan, waar wil je graag naar toe en wat is er nodig om dit te bereiken. Hoewel er bij coaching vaak relatief weinig aandacht wordt besteed aan het verleden, werkt dit bij Onderweg anders. Ik ben ervan overtuigd dat je pas anders de toekomst in kunt gaan, wanneer je eerst van jezelf begrijpt hoe je op dit punt in je leven bent aanbeland. Je verleden vertelt je ontzettend veel en kan je handvatten geven voor de toekomst. Juist het hebben van meer begrip voor jezelf, zal je helpen om in de toekomst dingen anders aan te pakken en zo nieuwe ervaringen op te doen. Dit werken met verleden, heden en toekomst ligt niet vast in een volgorde. Het loopt tijdens de coaching constant in elkaar over. Door het verleden mee te nemen en te werken aan meer begrip voor jezelf, ontstaat er een ontspannen basis van waaruit je kunt groeien. Niet hard je best doen dus om je doelen te halen. Niet jezelf nog meer over de kop werken om een betere versie van jezelf te zijn. Maar eerst eens samen zitten in dat wat er is. Het onder ogen komen. Mildheid vinden voor jezelf, voor wie je geworden bent, en van daaruit je laten verrassen door hoe de verandering dan ontstaat.. 

Kost dit niet heel veel tijd? Wees gerust. Mijn ervaring is juist dat het jezelf constant dwingen tot verandering, vanuit ontevredenheid over wie je bent, uiteindelijk veel meer tijd kost. Dus.. wil jij graag coaching waarbij er geen half werk wordt geleverd? Waarbij je niet te horen krijgt wat je allemaal fout doet en hoe je harder je best moet doen om te veranderen, maar waar je de mogelijkheid krijgt om vanuit jezelf nieuwe wegen te ontdekken? Van harte welkom!

 

PRAKTISCH

Doorgaans bestaat een traject uit een intake, 6 sessies en een evaluatie. Wanneer tijdens de evaluatie blijkt dat er meer nodig is, dan is het mogelijk eventueel nog tot twee keer toe te verlengen met 3 coachsessies. In overleg kan er worden afgeweken van de standaard. Indien gewenst kan de werkgever - wanneer deze de kosten voor het traject vergoedt -  betrokken worden in het proces, maar altijd in overleg en in afstemming met jou. Inhoudelijk zal door mij niets over de sessies worden gedeeld zonder jouw toestemming.  

AANMELDEN

Aanmelden kan via het contactformulier. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we van start kunnen gaan. Meer praktische informatie en tarieven vind je hier

bottom of page