top of page
_DSC9390.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie

De sessies vinden plaats aan de Beukenallee 2 in Zwolle.

Therapiepraktijk Onderweg bevindt zich op de eerste verdieping. 

Tarieven* per 1 januari 2024 

Kennismakingssessie

Individuele therapie**

Relatietherapie

Wandelsessie

Intake coach- traject

Coaching sessie***

Groepstherapie 

Training

Brainspotting

Verslaglegging

op verzoek  

* vrijgesteld van BTW.

Ieder jaar, op 1 januari, worden de prijzen aangepast. 

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een kennismaking of inschrijven voor een coach-traject, klik dan hier.

 

Annuleren en verzetten

Het kosteloos afmelden of verzetten van afspraken kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren.

Afzeggingen - van jouw kant - binnen deze 48 uur worden volledig in rekening gebracht. 

Betaling

Aan het begin van iedere volgende maand, ontvang je per mail een factuur over de afgelopen maand, die je binnen 14 dagen kunt voldoen via overschrijving per bank. Trainingen dienen voor aanvangsdatum te worden betaald. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van je factuur. Wanneer ik binnen de betalingstermijn niets van je ontvangen heb, ontvang je eerst een betalingsherinnering. Bij een tweede en eventueel daaropvolgende herinneringen worden administratiekosten in rekening gebracht. 

Vergoedingen

** Wanneer je aanvullend verzekerd bent, is het in een aantal gevallen mogelijk dat individuele therapie (deels) wordt vergoed onder de noemer psychosociale zorg. Je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig. Check zelf met jouw zorgverzekeraar of je hiervoor in aanmerking komt. AGB-codes zijn eventueel bij mij op te vragen. Therapiepraktijk Onderweg is in het bezit van het Certificaat Christelijke Zorg.

*** Wat betreft zakelijke coaching: wanneer je een werkgever hebt, dan heeft deze vaak een ontwikkelbudget beschikbaar voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan coaching of training. Vraag je werkgever of deze wil investeren in jouw groei. 
 

Therapiepraktijk Onderweg is aangesloten bij:

Beroepsorganisatie NFG

Kwaliteitsregister RBCZ

Spectrum Netwerk

Brainspotting Nederland

Register Christelijke Zorg

Lidmaatschap en registraties:

NFG registratienummer: 9636

RBCZ licentienummer: 230115R

KvK: 68706146

AGB-codes zijn op te vragen bij mij 

Klachtenregeling 

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. 

Ik neem jou en jouw hulpvraag altijd serieus. Toch kan het voorkomen dat je als cliënt van mijn praktijk een klacht hebt over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht eerst met mij bespreekt. We kijken dan hoe we hier samen uit kunnen komen. Mocht je dat om welke reden niet prettig vinden, dan bied ik je aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Ik heb de klachtenafhandeling geregeld via de NFG. Voor adresgegevens van de klachtenfunctionaris kun je contact opnemen met het NFG-secretariaat via. Zij zullen je informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure. Meer informatie vind je ook hier.

€ 87,00 per uur

€ 87,00 per uur

€ 87,00 per uur

€ 87,00 per uur

€ 135,00 per uur

€ 135,00 per uur

op aanvraag

zie info training

€ 87,00 per uur

€ 87,00 per uur 

bottom of page