top of page

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN..

"Ze werkt met humor, kracht en zachtheid.."

 

Aline werkt in contact. Ze neemt zichzelf als gereedschapskist mee. Daarin is ze authentiek, werkt ze met open hart en dichtbij. Zonder dat ze daarin voorbij gaat aan de cliënt. Ze stemt af, is duidelijk en consistent. Aline is in staat geleerde methodieken in te zetten zonder dat dit truukmatig is, juist ook omdat ze zelf langs processen in haar is gegaan. Ze is betrokken en professioneel, ze houdt haar professie bij door bijscholing, intervisie en supervisie. Ze werkt met humor, kracht en zachtheid en is dicht bij haar cliënten.

Collega therapeut

"Je bent een rare combinatie van zweverig en nuchter tegelijk." 

Anoniem 

"Ik heb geleerd om met mijn angsten om te gaan.." 

Ik had het meest last van dat ik mezelf niet goed durfde te zijn, mijn ruimte niet durfde in te nemen, pleasegedrag had. Ik heb geleerd om met mijn angsten om te gaan, mezelf serieus te nemen als ik me gestrest voel, dit niet weg te drukken, maar kijken wat ik nodig heb. en dat te geven. Ik heb geleerd om uit te spreken waar ik behoefte aan heb. Ook geleerd dat het niet erg is als mensen mij niet aardig vinden. Om te durven zeggen tegen mensen dat ik een andere visie of mening heb. Ik zou echt aanraden om bij Aline coaching te volgen als je merkt dat je jezelf niet durft te uiten of heel erg op de achtergrond blijft en je hebt wel behoefte aan contact en dat mensen je zien. 

Mirjam 

"Een gevoelige, liefdevolle therapeut met een ruime 'klankkast'."

Ik heb je leren kennen als een gevoelige, liefdevolle therapeut met een ruime ‘klankkast’: Je hebt een goed afgesteld gewaarzijn en een taligheid die je helpt om dit gewaarzijn te verwoorden. Ik vind je ook ongelooflijk moedig, je durft je in je verslagen te laten zien met een bijna pijnlijk eerlijke kwetsbaarheid. Je verlangen en je angst gaan hand in hand, je pogingen om ze beide uit te bannen in onkwetsbaarheid laat je steeds meer achterwege. Je hebt geworsteld met jezelf en met mij, en daar heb je de vruchten van geplukt.

Wat de toekomst brengt weet ik niet maar ik zie een kwaliteit in jouw contact maken met jezelf en de ander die een echt goede therapeut belooft.

 

Wietze van der Laan

- Supervisor tijdens opleiding

bottom of page