top of page

TRAINING:  ONT- MOETEN

Word jij ook zo moe van alles wat iedere dag weer van je gevraagd wordt? Je doet je uiterste best om alle ballen hoog te houden, maar soms staat het huilen je nader dan het lachen. Familie, vrienden.. de kerk.. je werk.. God.. iedereen vraagt iets van je. Steeds minder lukt het je om overal aan te voldoen en tijd voor jezelf klinkt inmiddels als een onhaalbaar - en misschien ook wel verboden - sprookje. Tot overmaat van ramp wordt 'ontspannen' een nieuw werkpunt dat op je lijstje verschijnt en zo voel je de druk alleen maar toenemen. Je wilt graag verandering, maar hoe... ? 

Ik nodig je graag uit voor de training Ont- moeten. In 4 avonden gaan we op zoek naar wat jou zo 'moeterig' maakt én hoe je hier mee om kunt leren gaan, zonder in een nieuw moeten te belanden. We gaan samen, in een kleine groep, ervarings- en lichaamsgericht aan de slag. Rekening houdend met waar jij bent, word je uitgedaagd nieuwe stappen te zetten. Dit mag je doen in een tempo dat goed is voor jou. Van moeten naar ont-moeten.. Doe je mee?

Je bent van harte welkom!

 

Heb je nog vragen? Mail gerust! 

PRAKTISCHE INFO

Donderdagavond

19.00- 21.00 uur

Beukenallee 2, Zwolle

Data voorjaar 2024:

7 maart

21 maart

4 april

18 april

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 februari.

 

De kosten voor deze training bedragen € 298,- per persoon*. De betaling dient te worden voldaan voor aanvang van de training. Groepsgrootte: 6- 8 personen.

* Deze training wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel is er bij een werkgever vaak budget beschikbaar voor de persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Informeer bij jouw werkgever of deze wil investeren in jouw groei. 

bottom of page